Stafi

 

Kompania Bezo Consulting  eshte krijuar si nje kompani qe ofron sherbime profesionale te kontabilitetit, sherbime auditimi te jashtem dhe te brendshem, konsulence financiare dhe fiskale  per klientet; individe, shoqerite me pergjegjesi te kufizuar dhe per shoqerite aksionere. Ne cdo veprimtari te punes se kesaj kompanie do te dominojne referencat mbi dispozitat ligjore dhe mbi standartet kombetare dhe nderkombetare te kontabilitetit, te auditimit dhe te menaxhimit te rrisqeve.

Sherbime

 

Per subjektet e rinj te cilet fillojne veprimtarine per here te pare, ofrojme trajnime  per procedurat dhe teknikat qe duhet te perdorin  subjektet per mbajtjen e kontabilitetit  ne zbatim te Ligjit per kontabilitetin. Kjo do ti ndihmoje ne minimizim te rrisqeve qe jane te identifikuara  ne sistemet e kontabilitetit  dhe per te shmangur penalitetet e organeve tatimore ne moszbatimin e procedurave ligjore ne kete fushe

News & Publications/Lajme & Publikime

10-05-2014

 


Under Construction

10-05-2014

 


Under Construction

CONTACT/KONTAKT
Rruga: "Don Bosko"

Bezo Consuling

Pallati: "MELDI", Ap. 8
Tirane, Albania

 

Tel/Fax +355 (0) 42403616

​​

EMAIL

info@bezoconsulting.al

info.bezoconsulting@gmail.com

 

© 2014 All rights reserve by BezoConsulting.

Materialet e kesaj faqe jane te mbrojtura nga Ligj nr. 9380, datë 28.4.2005 “Për të drejtën e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me të”.

FOLLOW US:

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean